Lotterier – Lotto, Triss, Sverigelotten mfl

Sverige har alltid haft gott om lotterier. Det har varit en vanlig metod att finansiera och stödja både föreningsliv och idrottsklubbar såsom sverigelotten. Den typen av lotter har uppskattats av såväl vuxna som gamla men vissa har ibland upplevt att det varit tidskrävande att hitta och köpa lotter. Idag går det fortfarande att stödja föreningslivet genom att köpa olika typer av skraplotter från ungdomar och barn som säljer för sina föreningar. Det har dock öppnats upp ännu en möjlighet för den som vill få tillgång till fler spel av den här typen. Det går nämligen att hitta gott om lotterier även på nätet.

Sverigelotten bonus och bonuschans

Sverigelotten är en mycket populär lott som funnits sedan 2004. Här på https://svenska-spelare.se/ går det att läsa mer om både detta spel och andra lotterier och andra speltyper. Många uppskattar Sverigelotten på grund av att man får fina vinstchanser och bonusar och dessutom bidrar till något bra samtidigt. Överskottet går nämligen till svenskt föreningsliv och gör där stor nytta.

Bra att veta om Sverigelotten och dess bonus

Det finns några saker som kan vara bra att känna till om Sverigelotten. Det kan förstås vara intressant att veta att det går att vinna riktigt stora belopp för den som har den riktiga turen på sin sida. Det går att skrapa fram 25 miljoner kronor om man köper den lott som kostar 25 kronor, och 50 miljoner om man köper den lott som kostar 50 kronor. Dessutom går det att få en extra vinstchans genom att skrapa den ruta som heter extra vinstchans på lotten. Det finns utöver detta också en Sverigelotten bonus som man kan ta del av genom att registrera sin lott på webben. Då deltar man i en extra dragning som sker varje månad. Bonusdragningen ger visserligen inte möjlighet att kamma hem några miljonvinster, men man har däremot chans att vinna presentkort på resor, kontantvinster på 10 000 kronor och mycket annat.

Både pappersvariant och på webben

Det går att skrapa Sverigelotten både online och i vanlig form. Vinstchanserna är de samma och det går till på samma sätt. Det gäller helt enkelt att skrapa fram tre likadana symboler. Om man inte lyckas med detta på det ordinarie fältet, så kan man ha turen att skrapa fram en tredje matchande symbol i fältet extra vinstchans. Skulle det vara så att man fått en vinst redan, kan detta fält istället resultera i en dubbel vinst med lite tur. Det finns med andra ord en hel del trevliga funktioner på Sverigelotten.

lotterier i sverige sverigelotten mfl

Mängder av lotterier online

På nätet kan du idag spela de flesta typer av spel och vid närmare eftertanke är det förstås ganska självklart att det även ska gå att hitta lotterier online. Du kan på många lotterisidor och vanliga spelsajter hitta såväl de traditionella lotter som du har lärt känna sedan många år, som helt nya lotterier som du troligtvis aldrig har sett förut. Om du är ute efter att spela på enkla och snabba spel som kan ge stora vinster och som har okomplicerade regler är det bara att sätta igång. Ta en titt på vad spelsajterna har att erbjuda. Du kan skrapa skraplotter som till exempel Triss och Sverigelotten, men även delta i dragningar för olika lottospel. På nätet hittar du båda typerna av spel och kan testa båda varianterna. Här hittar du ett nytt lotteri att testa.

Lotter med olika insats

När du spelar online har du förmodligen en budget att hålla dig till. Lotterier kanske inte är den enda typ av spel du ägnar dig åt, och då gäller det förstås att få pengarna att räcka till allt. Av den anledningen är det väldigt bra att det finns lotterier med olika priser. Du kan köpa en lott online för 10 kronor men det finns också lotter som kostar 30 kronor och vissa som är dyrare än så. Ofta går det att vinna mer pengar på de lotter som kostar mer att köpa, så det gäller förstås att du väger fördelar mot nackdelar och beslutar dig för om du vill köpa de dyrare lotterna med högre potentiella vinster, eller de billigare lotterna med lägre vinstsummor.