Nytt lotteri för svenska spelare

juni 12, 2019 Av Av Amanda

Ett lotteri som inte är så välbekant för svenska spelare men som har funnits ett bra tag i det dolda är det amerikanska lottospelet California SuperLotto. Du kan delta genom att lämna in din lottorad online och det finns en hel del saker som är värda att notera när det gäller det här spelet.

lotterier-i-sverige

Inkomsterna används på ett bra sätt

För de allra flesta är kanske det viktigaste med ett spel att det går att vinna pengar. Det utesluter dock inte att man även kan lägga vikt vid vart inkomsterna från spelet går. När det gäller California Superlotto finns det definitivt en hel del vinstpengar att hämta för den som lyckas pricka in rätt lottorad. Vad som däremot skiljer det här lotteriet från många andra lotterier är att intäkterna från spelet går till utbildning. Spelet drivs av regeringen i Kalifornien, vilket också är ganska ovanligt, men just att intäkterna går till förbättrad utbildning för barn och ungdomar är något som gör att det känns lite extra lockande att spela på just Californa Superlotto.

Stora vinster att tävla om

Att spela på det här lotteriet är lika enkelt som att spela på lottospel i allmänhet. Naturligtvis kan du spela online och det du behöver göra för att delta i dragningen är att välja fem nummer mellan 1 och 47 samt ett bonusnummer mellan 1 och 27. Precis som när du spelar på andra lottospel har du möjlighet att låta datorn slumpa fram din rad och dina chanser till vinst minskar naturligtvis inte på grund av detta. Jackpotten är fantastisk och ger dig flera hundra miljoner och det som kanske är bäst av allt är att du kan välja om du vill ha ut hela summan på en gång eller uppdelat på 30 år. För många kan detta vara extra tilltalande eftersom pengarna då inte riskerar att ta slut oavsett hur dyra vanor du lägger dig till med.