V75 & Stryktips

Två institutioner inom svenskt spel är V75 och stryktips. Spel på hästar i form av V65, V75 och numera V86 har alltid varit ett stort lördagsnöje för svenskarna.

Stryktipset med sina lördagsmatcher är riktig nostalgi för många svenskar. Tipslördag med pling i rutan har många av oss vuxit upp med och spänningen av att sitta med 12 rätt och 5 minuter kvar av matchen är svårslagen. Numera har du möjlighet att bedriva dessa fantastiska spel på webben, något som vi naturligtvis ska fördjupa oss i nu. En variant på stryktipset är Europatipset som har samma upplägg men som ofta har sista inlämning mitt i veckan.

v75 och stryktips

Trav på nätet

Om du vill spela på V75 är ATG den perfekta sajten att besöka. Du kan dels fylla i din spelkupong digitalt och snabbt lämna in den, dels ta reda på allt du kan ha nytta av att veta dessförinnan. Fördelen med att sköta spelet online är att du har all intressant fakta framför dig och kan titta på den samtidigt som du fyller i din kupong. Du kan se hur hästarna gått i sina senaste lopp, hur de har gått från ett visst startspår, du ser vilket startspår de har och vilket eventuellt tillägg. Du ser också vilken kusk som kommer sitta i sulkyn och kan dessutom ta del av information om huruvida hästen springer med eller utan skor. Det finns massor av matnyttig information att ta del av och naturligtvis ska du använda detta som en hjälp när du spelar. När det väl är dags för loppen kan du se dem streamas direkt på nätet om du inte föredrar att titta på TV eller besöka travbanan live. På så sätt kan du uppleva spänningen i realtid.

Stryktipset online

Att Stryktipset har varit populärt i flera årtionden betyder inte att det är omodernt och är på väg att fasas ut. Tvärtom, i och med att det nu går att spela online har ännu fler fått upp ögonen för detta spelsätt. Det är dessutom enklare än någonsin att läsa på inför matcherna, eftersom du på spelsajterna kan se statistik och historik och på så sätt bilda dig en uppfattning om vilka lag som kommer gå segrande från dagens omgång. Du har helt enkelt en stor fördel av att sköta ditt spel på nätet.