Sista inlämning V75 & Stryktips fakta & online mm.

Två institutioner inom svenskt spel är V75 och stryktips går nu även mycket fint att spela på online. Spel på hästar i form av V65, V75 och numera V86 har alltid varit ett stort lördagsnöje för svenskarna. Nedan hittar ni fakta om och tid för sista inlämning för v75, lotto och stryktips.

Sista inlämning V75, V86, Lotto, stryktips

Olika typer av spel är väldigt populära, och inte har intresset minskat av att det numera går att spela online på spel som V75, V86, Lotto och Stryktipset. Det har också blivit lättare att hitta information om den här typen av spel på sidor som https://svenska-spelare.se/ vilket naturligtvis också bidrar till att fler börjar spela.

Tid för sista inlämning vid spel på V75 online

V75 online är ett mycket populärt spel och har så varit i många år. Det handlar förstås om trav och V75 är en klassiker, där man spelar på vilka hästar som man tror ska vinna i sju lopp. Störst blir förstås vinsten om man prickar in alla sju rätt, men det går även att vinna på sex rätt och vissa omgångar även på fem rätt, även om vinsten då blir liten. Tiden för spelstopp är numera 16.20 på dagen för loppen, vanligtvis är det lördagar.

Sista inlämning V86

V86 är även det trav, och även om det är en betydligt nyare produkt än V75 så är även denna spelform väldigt omtyckt. Skillnaden mot V75 är att det i V85 gäller att pricka in vinnaren i 8 lopp istället för 7. Den som lyckas pricka in 8 korrekta vinnare vinner förstås den största summan, men även med 7 rätt, och i vissa fall även 6 rätt går det att bli en vinnare. Sista inlämning av spel sker vid start av första loppet, vilket vanligtvis är 19.20 på travdagen. Mellan oktober och april, det vill säga under lågsäsong, kör man istället V86 Xpress och då är sista inlämning 20.30 som också är starttid.

Tid för sista inlämning på Lotto

Lotto från Svenska Spel har i många år lockat mängder av spelare. Många spelare väljer varje vecka att lämna in sina kuponger, antingen i spelbutik eller på webben, och sitter sedan och håller tummarna för att just de sju nummer som de har valt ska dras vid lottodragningen som sker på onsdagar och lördagar. Sista inlämning för den som vill delta i onsdagsdragningen är klockan 17.15 på onsdag, och för den som vill delta i lördagsdragningen 18.15 på lördag.

Sista inlämning på stryktipset

I Stryktipset gäller det att tippa 1,X,2 på 13 fotbollsmatcher. Man ska alltså bedöma om man tror att hemmalaget vinner, om det blir oavgjort eller om bortalaget vinner. Kupongen går utmärkt att lämna in online eller i spelbutik. Sista inlämning för den som vill spela är 15.55 på lördagar.

Stryktipset med sina lördagsmatcher är riktig nostalgi för många svenskar. Tipslördag med pling i rutan har många av oss vuxit upp med och spänningen av att sitta med 12 rätt och 5 minuter kvar av matchen är svårslagen. Numera har du möjlighet att bedriva dessa fantastiska spel på webben, något som vi naturligtvis ska fördjupa oss i nu. En variant på stryktipset är Europatipset som har samma upplägg men som ofta har sista inlämning mitt i veckan.

v75 och stryktips sista inlämning

Trav på nätet

Om du vill spela på V75 är ATG den perfekta sajten att besöka. Du kan dels fylla i din spelkupong digitalt och snabbt lämna in den, dels ta reda på allt du kan ha nytta av att veta dessförinnan. Fördelen med att sköta spelet online är att du har all intressant fakta framför dig och kan titta på den samtidigt som du fyller i din kupong. Du kan se hur hästarna gått i sina senaste lopp, hur de har gått från ett visst startspår, du ser vilket startspår de har och vilket eventuellt tillägg. Du ser också vilken kusk som kommer sitta i sulkyn och kan dessutom ta del av information om huruvida hästen springer med eller utan skor. Det finns massor av matnyttig information att ta del av och naturligtvis ska du använda detta som en hjälp när du spelar. När det väl är dags för loppen kan du se dem streamas direkt på nätet om du inte föredrar att titta på TV eller besöka travbanan live. På så sätt kan du uppleva spänningen i realtid.

Stryktipset online

Att Stryktipset har varit populärt i flera årtionden betyder inte att det är omodernt och är på väg att fasas ut. Tvärtom, i och med att det nu går att spela online har ännu fler fått upp ögonen för detta spelsätt. Det är dessutom enklare än någonsin att läsa på inför matcherna, eftersom du på spelsajterna kan se statistik och historik och på så sätt bilda dig en uppfattning om vilka lag som kommer gå segrande från dagens omgång. Du har helt enkelt en stor fördel av att sköta ditt spel på nätet.